Características
- Alimento base: Boletus
- Dificultad: Fácil
- Tiempo preparación: 15 min.
- Comensales: 4
- Estacionalidad: Todo el año
- País: España
- Comunidad:
- Típica de: España
- Provincia:
- Microondas: No
- Celiacos: No
- Afrodisiaca: No
- Thermomix: No
- Niños: No
- Light: No
- Vegetariana: No
Ingredientes
- 500 gr. mongetes blanques cuites
- 1/2 k botifarra negre
- 1/2 k bolets (barreja o rovellons)
- Alls tendres
- Ceba
- Esparres verds
- Oli
- Sal
- Pebre
Preparación
Sofregir la ceba, els alls i els espàrrecs tot ben trinxat.En unaltre paella fregir els bolets ben trinxadets amb 2 gran d`all, agafar la botifarra i tallar-la ben petita i afegir-la a la paella del bolets
Quan ja estigui tot ben barrejat ajuntar-ho amb la ceba i els espàrrecs, donar-hi unes voltes i posar-hi les mongetes cuites ben escorregudes.
Rectificar de sal i pebre i deixar-ho uns minuts perquè es barregin tots els gustos.
Comentarios
Publicar un comentario