BOLETS SALTEJATS AMB SEQUES

Características

  • Alimento base: Boletus
  • Dificultad: Fácil
  • Tiempo preparación: 15 min.
  • Comensales: 4
  • Estacionalidad: Todo el año
  • País: España
  • Comunidad:
  • Típica de: España
  • Provincia:
  • Microondas: No
  • Celiacos: No
  • Afrodisiaca: No
  • Thermomix: No
  • Niños: No
  • Light: No
  • Vegetariana: No

Ingredientes

  • 500 gr. mongetes blanques cuites
  • 1/2 k botifarra negre
  • 1/2 k bolets (barreja o rovellons)
  • Alls tendres
  • Ceba
  • Esparres verds
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Preparación

Sofregir la ceba, els alls i els espàrrecs tot ben trinxat.
En unaltre paella fregir els bolets ben trinxadets amb 2 gran d`all, agafar la botifarra i tallar-la ben petita i afegir-la a la paella del bolets
Quan ja estigui tot ben barrejat ajuntar-ho amb la ceba i els espàrrecs, donar-hi unes voltes i posar-hi les mongetes cuites ben escorregudes.
Rectificar de sal i pebre i deixar-ho uns minuts perquè es barregin tots els gustos.

Comentarios